This page has moved to https://selectedgroup.dk/selected-advice


voreshistorie

Historien begynder

Vores historie begynder i sommeren 2013. På det tidspunkt arbejder vores grundlægger Johann Laux i en større bank med ansvar for investeringskunder. Efter flere år med de største investeringskunder i ind- og udland stod én ting klart: Der var stor forskel på, hvor meget de professionelle investorer og andre formuende investorer fik ud af deres investeringer. Og det var ganske tydeligt, hvad de professionelle kunder gjorde anderledes end de øvrige kunder. De stillede mange spørgsmål til en lang række forskellige investeringsrådgivere for at vurdere, hvilken rådgiver der var den rigtige til at investere deres formue. Og efterfølgende havde de løbende fokus på, hvad investeringsrådgiveren foretog sig.

proVeo bliver grundlagt

I Johanns øjne var det underligt, at alle investorer tilsyneladende ikke havde de samme muligheder for at opnå det rigtige investeringssetup.
Burde det ikke være lige overskueligt og ukompliceret for alle?
Han mente, at alle fortjente at vide, hvad deres hårdt optjente penge blev brugt på, og hvad kvaliteten var af det arbejde, de betalte deres investeringsrådgivere for at udføre.
Han fik derfor den idé at starte sin egen virksomhed, som skulle hjælpe formuende investorer ved løbende at overvåge deres investeringsrådgiveres arbejde for at sikre investorerne størst mulig sikkerhed og afkast.
I tilfælde af at rådgiveren ikke performede  godt nok, ville han også hjælpe investorerne med at finde de bedste forvaltere for netop deres portefølje.
Med denne vision om at skabe tryghed og retfærdighed for formuende investorer arbejdede Johann videre på idéen, som for alvor tog form over de næste par år, og i januar 2016 blev proVeo grundlagt.

Sådan hjælper vi dig som investor

Siden etableringen i 2016 er vi vokset markant og overvåger løbende investeringsrådgivernes arbejde og holder kunderne opdaterede om deres performance. Som de første i Danmark har vi udviklet en teknologisk platform, der giver os adgang til alle depotbanker i Danmark. Det gør os i stand til at hjælpe vores kunder med at evaluere afkast, risiko og omkostninger. Desuden har vi med inspiration fra det institutionelle miljø indsamlet data, der gør det muligt for os at sammenligne de forskellige forvaltere på adskillige kvantitative og kvalitative parametre. Vi overvåger nu over 6 milliarder kroner for kunder, der ved og stoler på, at vi udelukkende har deres bedste interesser for øje.

proVeo Wealth Monitoring System

I 2018 lancerede vi vores egen app. Appen hedder proVeo Wealth Monitoring System (WMS) og er udviklet for at give investorer nemt og hurtigt overblik over alle deres investeringer, forvaltere og banker ét samlet sted.
Vi ved, hvor uoverskueligt det kan være at afkode de mange rapporter, man som investor modtager fra både banker og forvaltere.
proVeo WMS et værktøj, der giver dig mulighed for at følge med i, hvordan dine porteføljer performer samlet og hver for sig i forhold til de benchmarks, du ønsker at sammenligne dem med.

proVeo l Godthåbsvej 33, 8660 Skanderborg l +45 88 88 82 06 l CVR: 37424277
Politik for interessekonflikterRedegørelse fra FinanstilsynetKlagevejledningPersondata- og cookiepolitik 
proVeo A/S har tilladelse som investeringsrådgiver og er reguleret af Finanstilsynet. FTID 34150

Godthåbsvej 33, 8660 Skanderborg
+45 88 88 82 06 l CVR: 37424277
Politik for interessekonflikterRedegørelse fra FinanstilsynetKlagevejledningPersondata- og cookiepolitik 
proVeo A/S har tilladelse som investeringsrådgiver og er reguleret af Finanstilsynet. FTID 34150