Referencer

Hvorfor PROVEO?

Hos Proveo har vi indsamlet data og gennemført personlige interviews med de bedste investeringsrådgivere i Danmark. Vi har bl.a. undersøgt Nordea, Handelsbanken, Jyske Bank, Investering & Tryghed og Investeringsrådgivning A/S.

Vi har analyseret data og samlet informationerne på en nem og gennemskuelig måde. På den måde er det lettere for dig at forstå fordelene og ulemperne ved den enkelte investeringsrådgiver.

Hør hvad vores kunder siger

“Min bank har styret mine investeringer de sidste 25 år. Proveo har ved hjælp af deres indsigt hjulpet mig til at øge kvaliteten af den forvaltning jeg betaler for. Hele vejen igennem pålidelig og top professionelt. Bare rigtig godt!”

– Henning N., Projektleder

“Proveo har hjulpet mig, til at føle mig trygt i mit valg. Det betyder noget hvem der tager ansvar for min opsparing. Proveo fik processen til at være overskuelig og min endelige beslutning føles rigtigt”

– David M., Leder, Siemens Windpower

“Han så på, hvad vi har af penge, og hvordan de var investeret. Der mente han, at han kunne finde nogen, der kunne gøre det bedre, og det gjorde han,”

– Frits E., Tidl. Bestyrelsesmedlem